Shell werkt samen met Ready 4 You

Shell en Ready 4 You werken al jaren samen in de Shell-en-Ready-4-You-werken-samenzoektocht naar de beste medewerkers. Shell investeert in hoog tempo in tankstation winkels.
Deze zijn allen voorzien van een horeca-afdeling. Steeds vaker is er ook een shop-in shop concept te vinden, zoals een complete Starbucks.
Ready 4 You levert hiervoor de gastgerichte horeca medewerkers. “Shell werkt samen met Ready 4 You” verder lezen

Tankstation medewerker- Commercieel zorgt voor omzet

De Tankstation branche verandert in snel tempo. Dat is voor u natuurlijk niet nieuw.
Verkoop van brandstof is al enige tijd niet meer de enige belangrijke bron van inkomsten voor een bemande tankstation locatie. De opbrengst uit de tankstation shop wordt steeds belangrijker. En daarin vervult uw tankstation medewerker een prominente rol. “Tankstation medewerker- Commercieel zorgt voor omzet” verder lezen

Tankstation ondernemer: Weblog Tankstation branche

Logo Ready 4 You 250px
Voor Tankstation Ondernemers

Ready 4 You lanceert een weblog voor de Tankstation ondernemer. De Tankstation wereld is een zeer dynamische omgeving waarin steeds nieuwe uitdaging opbloeien.

Vanuit 12 jaar expertise in de tankstation branche wil Ready 4 You graag waardevolle informatie delen over actuele onderwerpen, ondernemen in een sterk innoverende branche en personeelsvraagstukken uit de branche beantwoorden.
“Tankstation ondernemer: Weblog Tankstation branche” verder lezen